Dein Warenkorb

No products in the cart.

Select Page

Veilig rijplezier met een perfect zicht op de snelheid met de motorfiets snelheidsmeter beschermfolie van Moto Screenies.

 

De wind blaast in je gezicht, je voelt de kracht van de krachtige machine onder je en je blik dwaalt af van het asfalt naar grenzeloze vrijheid. Elke enthousiaste motorrijder kent het gevoel van anticipatie en de stijging van de adrenaline in het lichaam wanneer het tijd is om van een gewone dagelijkse outfit over te schakelen op motorkleding en op de geliefde motor te stappen. Gepassioneerde motorrijders hebben het gevoel dat motorrijden niet zomaar een manier is om van A naar B te komen, maar dat ze helemaal in hun element zijn op het asfalt en op snelheid. Natuurlijk zijn er bij het rijden op een motor regels en risico’s in het wegverkeer die elke pk-freak in acht moet nemen. Te beginnen met de naleving van de voorgeschreven en aanbevolen snelheidsbeperkingen. Als u het juiste zicht hebt op uw snelheidsmeter, bent u gegarandeerd veilig op weg. Opdat u uw hobby onbeperkt en zo risicoloos mogelijk kunt beoefenen, hebben de experts van Moto Screenies de ingenieuze motorfiets snelheidsmeter beschermfolie op de markt gebracht.

 

Elke goedgekeurde en verkeersgeschikte motorfiets moet ook een goed functionerende snelheidsmeter hebben, want zelfs ervaren motorrijders kunnen zich vergissen bij het inschatten van de snelheid. Op eindeloos lange wegen, in de bergen of in de stad, is het aanhouden van de maximumsnelheid de belangrijkste waarborg tegen gevaarlijke situaties voor u en andere weggebruikers. Een duidelijk zicht op uw snelheidsmeter is daarvoor de doorslaggevende voorwaarde.

 

Met een professionele motor display en snelheidsmeter beschermfolie van Moto Screenies, kunt u nu zonder zorgen op uw motor stappen en heeft u uw snelheid altijd perfect in beeld en onder controle. Naast de snelheidsmeter hebben hoogwaardige machines ook elektronische boordcomputers die worden bediend via een display, vergelijkbaar met een mobiel toestel. Van uw mobiele telefoon weet u zeker hoe gevoelig deze displays, digitale monitors en dus ook snelheidsmeters van motorfietsen zijn voor vuil en beschadiging. De motorfiets snelheidsmeter beschermfolie verwijdert alle krassen en beschermt het display en de snelheidsmeter van uw motorfiets tegen weersinvloeden en beschadigingen.

Als u geen duidelijk zicht hebt op de snelheidsmeter van uw motor, kunt u in gevaarlijke situaties terechtkomen.

Misschien hebt u ook gemerkt dat bij slecht weer, fel zonlicht of regen uw snelheidsmeter erg melkachtig wordt door regendruppels of aanslag en dat u uw snelheid niet meer nauwkeurig kunt aflezen? Dit kan gevaarlijk zijn, want een duidelijk zicht op uw snelheid is uiterst belangrijk, vooral in slechte weersomstandigheden. Gladde wegen, aquaplaning en zelfs een heet asfalt vereisen een aangepaste snelheid. Stel je voor dat je op een herfstochtend over een brug rijdt en de mist optrekt. Het heeft vannacht geregend en de weg is nog steeds nat en glad. Nu moet je voorzichtig zijn, want een te hoge snelheid kan leiden tot catastrofale ongelukken. De slimme motorfiets snelheidsmeter beschermfolie van Moto Screenies is de professionele oplossing voor een nauwkeurige bescherming van uw display en snelheidsmeter. Deze screenprotector is waterafstotend, luchtdicht en perfect afgestemd op uw motorfiets. Hij biedt langdurige bescherming tegen zonlicht, steenslag, waterschade, verbleking en ruwe beschadigingen. De snelheidsmeterbeschermfolie kan gemakkelijk worden verwijderd, zelfs na meerdere jaren, en is zeer gemakkelijk te installeren.

Conclusie:

Als u ten volle van uw passie voor motorrijden wilt genieten zonder u zorgen te maken over uw veiligheid, dan is de Moto Screenies display- en snelheidsmeterbeschermfolie het ideale accessoire voor uw motorfiets.